GTB RRFC

Guppen:

4-5 jaar, geboortejaar 2016 en verder (U6)

“Wij leren spelenderwijs rugby zodat we een goede basis hebben om het spel goed en verantwoord te kunnen spelen als we groter worden.”

Turven:

6-7 jaar, geboortejaar 2014-2015 (U8)

“Door naast onze trainingen ook wedstrijdjes te spelen leren we de basis van het spel nog beter. En we maken natuurlijk veel plezier!”

Benjamins:

8-9 jaar, geboortejaar 2012-2013 (U10)

“Wij gaan op een leuke manier met het rugbyspel aan de slag! Meer spelers, een groter veld en ook scrums, rucks en mauls maken deel uit van ons spel.”

Voor de trainingen heeft uw kind sportkleding zonder ritsen en bij voorkeur zonder capuchons nodig, alsmede noppenschoenen (alleen zachte, niet afschroefbare noppen zijn toegestaan). Een bitje ter gebitsbescherming is verplicht!

Wedstrijden:

Zaterdag wedstrijden in het district op wisselende tijden.

Er wordt zowel uit als thuis gespeeld. De wedstrijden worden op een klein veld, met zeven spelers  per team bij de turven en negen spelers per team bij de benjamins gespeeld.

Meedoen?

De Roermondse  Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan of kom gratis proeftrainen!

Wil je kijken of rugby een leuke sport is voor jou, dan ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend een aantal keer mee te trainen. Vind je het leuk, dan word je natuurlijk gewoon lid!

Teammanger: Andre

Onze spelers

0
Jonah
0
Quin
0
Ros
0
Lars
0
Menno
0
Ruben
0
Delano
0
Eden
0
Sverre

© 2022 - All Rights Reserved